За нас

Целосно посветени на уметноста и нејзиното инкорпорирање во секој момент од Вашето секојдневие, преку креативниот и професионален пристап на Infinity Art Production, ги овековечуваме најубавите мигови од Вашиот живот, ги визуелизираме приказните за Вашата љубов, Вашите најмили, нивните први чекори, првиот роденден, сите Ваши радости и ги проектираме во вечноста.

 

Услуги кои ги нудиме

Фотографирање и снимање на сите видови на свечености и веселби, настани од приватен и јавен карактер, фотографирање на објекти и ентериери и наменска фотографија од различна природа.

Студиска фотографија, портрети (фамилијарни и детски), како и креативни и концептуални фотосесии.